Starten als servicetechnieker
De horeca- en grootkeukenwereld spreekt helemaal tot jouw verbeelding. Jij voert onderhoud uit aan industriële keukens. Wanneer er een probleem is, dan rekent de klant op jou voor een snelle en correcte herstelling.
Bij Kitchco groeien onze medewerkers mee met het bedrijf. Ontdek in deze video het verhaal van Dennis. Hij startte bij ons als servicetechnieker, ondertussen is hij als projectleider hét aanspreekpunt voor onse kl
Wat verwachten we van een servicetechnieker?
Je bent een expert in je vak of je bent minstens even gemotiveerd om er één te worden. Je ziet het zitten om elke dag het beste van jezelf te geven voor het onderhoud en de herstellingen aan grootkeukens en horecamaterialen.
Technisch sterk & veelzijdig
Probleemoplossend en positief ingesteld
Aanspreekpunt voor de klant
Werken bij Bumaco Group?
Dan kom je terecht in een echt familiebedrijf. Ook al telt onze bedrijvengroep ondertussen bijna 400 trotse, hardwerkende collega's. De gemoedelijke sfeer van ons bedrijf is ondanks de enorme groei niet veranderd. Komen onze ploegen elkaar tegen, op de werf, op kantoor of op de baan? Dan zijn ze altijd even enthousiast en sympathiek. Wij zijn een hecht team en samen zetten we alles in het werk om onze projecten met glans te realiseren.
Ons aanbod?
- Bij ons staat er een hele toffe kliek collega's klaar om je met open armen te ontvangen.
- Werkzekerheid in een bedrijvengroep in volle groei
- Een aantrekkelijk loon, aangevuld met voordelen
- Opleidingen gegeven in onze eigen Bumaco Academy