Skip to content
Nederlands

Biomedico

25 jaar expertise in labotechnologie verzamelt in een nieuw bedrijf. Dat is Biomedico - lab supplies. Met een sterke klantgerichte dienstverlening én een persoonlijke aanpak.
 

Biomedico_website_header_V2

Samenwerken met Biomedico

Oplossingsgericht

Ons salesteam beschikt over meer dan 25 jaar ervaring en staat de klant bij met advies bij het selecteren van de juiste producten afhankelijk van de toepassing. 

Persoonlijke aanpak

Bij ons reken je op een persoonlijke aanpak. We gaan steeds voor duurzame, lange termijn samenwerkingen.

Kwalitatief aanbod

We selecteren speciaal voor jou een ruim en kwalitatief productenaanbod. Daarbij kiezen we bewust voor
A-merken in onze sector.

Ons merken

Onze productgroepen

ULT vriezer van Haier

Koud bewaren

Bij ons kan je terecht voor een breed gamma gaande van medische koelkasten tot -150°C diepvriezers en zelfs cryogene opslag. Onze koelkasten en diepvriezers garanderen een stabiele temperatuur voor een veilige en zeer betrouwbare opslag van de stalen. Samen met de klant kiezen wij de ideale match.

Incubatie

Ons aanbod omvat de meest eenvoudige incubator tot de standaard klimaatkamers, zelfs plantengroeikamers en ook incubatoren op maat. Onze CO₂ incubatoren bieden de optimale groeiomstandigheden voor celculturen en voldoen aan veeleisende eisen voor de maximale veiligheid en de best mogelijke celgroei.

Incubator van Haier
Verticale flow cabinet van Haier

Steriele werkruimtes

Binnen ons assortiment hebben wij verschillende laminaire flow kasten om een steriele en een veilige werkomgeving te garanderen. Aarzel niet ons te contacteren om samen de juiste oplossing te selecteren.

Sterilisatie & reiniging

Wij beschikken over verschillende horizontale en verticale autoclaven. Voor elke toepassing kunnen wij een autoclaaf aanbieden. Wij gaan met jouw vraag aan de slag om een juiste selectie voor te stellen.

Medium Autoclaaf van Haier
Ijsmachine van Haier

Algemeen labomateriaal

Ons gamma is zeer divers en breed. Zo kunnen jullie ook bij ons terecht voor shakers, centrifuges, ijsmachines, consumables, racks, opslagdoosjes, enz. 

Maatwerk

Binnen de Bumaco Group helpen we je graag aan de ideale oplossing voor jouw project. Van maatwerk voor verschillende temperaturen (koelcellen, doorgeefkoelkasten, testkamers, enz) tot het voorzien van inox materiaal voor jouw labo of cleanroom. We informeren je graag over de mogelijkheden.
 

MicrosoftTeams-image

Contacteer ons

Wij zijn er om al jouw vragen te beantwoorden & advies te verlenen.

Hoe kunnen wij jou helpen?
We zijn elke dag bereikbaar via +3216 15 22 22 of stuur ons een e-mail op info@biomedico.be.